Article Detail

  • Who was first woman to climb Mount Everest ?

    Answer: Junko Tabei (Japan)

Similar Questions :

1. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

2. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

3. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

4. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

5. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

6. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

7. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

Read more from - First in World