Article Detail

  • Who was the first person to sail around the world ?

    Answer: Ferdinand Magellan

Similar Questions :

1. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

2. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

3. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

4. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

5. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

6. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

7. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

Read more from - First in World