download Mastguru Android App

Article Detail

  • Anna Karenina

    Answer: Leo Tolstoy

Similar Questions :

1. Ancient Mariner

Answer: Coleridge

2. A Minister and his Responsibilities

Answer: Morarji Bhai Desai

3. Dr.Jekyll and Mr.Hyde

Answer: Stevenson

4. Meghdut

Answer: Kalidas

5. Indica

Answer: Megasthenis

6. Putul Nacher Itikatha

Answer: Manik Bandopadhyay

7. Forsyte Saga

Answer: John Galsworthy

Read more from - Books and Authors