download Mastguru Android App

Article Detail

  • Aparajito

    Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

Similar Questions :

1. Tom Sawyer

Answer: Mark Twain

2. The White Tiger

Answer: Aravind Adiga

3. Neel Darpan

Answer: Dinbandhu Mitra

4. Hero of Nymph

Answer: Aurobindo Ghosh

5. Gaurdbaho

Answer: Bakpatiraj

6. Volga Se Ganga

Answer: Rahul Sankritayan

7. Confessions

Answer: Jean Jacques Rousseau

Read more from - Books and Authors