download Mastguru Android App

Article Detail

  • Apple Cart

    Answer: G. B. Shaw

Similar Questions :

1. One Night at the Call Centre

Answer: Chetan Bhagat

2. My Truth

Answer: Indira Gandhi

3. Ulysses

Answer: James Joyce

4. The Castle

Answer: Franz Kalka

5. Ancient Mariner

Answer: Coleridge

6. Parineeta

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

7. Bicramanchadev

Answer: Bilhon

Read more from - Books and Authors