download Mastguru Android App

Article Detail

  • Astyadhaye

    Answer: Panini

Similar Questions :

1. Jurassik Park

Answer: Michael Crichton

2. Shadow Line

Answer: Amitabh Ghosh

3. Three Marketiars

Answer: Alexander Doma

4. Jalsaghar

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

5. The Lady of the Last Minstrel

Answer: Sir Walter Scott

6. Mahabharata

Answer: Vyas

7. Agni Veena

Answer: Kazi Nasrul Islam

Read more from - Books and Authors