download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bakul Katha

    Answer: Ashapurna Devi

Similar Questions :

1. Rashmirathi

Answer: Ramdhari Singh Dinkar

2. Myth of Independence

Answer: Zulfikar Ali Bhutto

3. Arogyaniketan

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

4. Ban Palashir Padabali

Answer: Ramapada Chowdhury

5. Lalit Bihar

Answer: Ashwa Ghosh

6. Jalsaghar

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

7. Anand Math

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Read more from - Books and Authors