download Mastguru Android App

Article Detail

  • Ban Palashir Padabali

    Answer: Ramapada Chowdhury

Similar Questions :

1. Ganadebota

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

2. Allahabad Prasasti

Answer: Harisen

3. Desert Village

Answer: Oliver Goldsmith

4. Tom Sawyer

Answer: Mark Twain

5. The Village By the Sea

Answer: Anita Desai

6. Paradise Lost

Answer: John Milton

7. The Spirit of Islam

Answer: Syyed Amir Ali

Read more from - Books and Authors