download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bandit Queen

    Answer: Mala Sen

Similar Questions :

1. The Harry Potter Series

Answer: J. K. Rowling

2. Ramayana

Answer: Valmiki

3. Avigyan Sakuntalam

Answer: Kalidas

4. All the Prime Minister's Men

Answer: Janardan Thakur

5. War and Peace

Answer: Tolstoy

6. Othello

Answer: Shakespeare

7. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

Read more from - Books and Authors