download Mastguru Android App

Article Detail

  • Bengali Zamindar

    Answer: Nilmoni Mukherjee

Similar Questions :

1. The White Tiger

Answer: Aravind Adiga

2. Mahabharata

Answer: Vyas

3. Decamaren

Answer: Bocachio

4. Far from the Madding Crowd

Answer: Thomas Hardy

5. Infinite Jest

Answer: David Foster Wallace

6. A Pair of Blue Eyes

Answer: Thomash Hardy

7. Chandalika

Answer: Rabindra Nath Tagore

Read more from - Books and Authors