download Mastguru Android App

Article Detail

  • Blind Beauty

    Answer: Boris Pasternak

Similar Questions :

1. What Congress and Gandhi have done to the untouchables

Answer: B. R. Ambedkar

2. Sunny Days

Answer: Sunil Gavaskar

3. Harsha Charit

Answer: Bana Bhatt

4. Crime and Punishment

Answer: Dostoevsky

5. Gathering Storm

Answer: Winston Churchill

6. Waste Land

Answer: T.S.Eliot

7. The Science of Bharat Natyam

Answer: Saroja Vaidyanathan

Read more from - Books and Authors