download Mastguru Android App

Article Detail

  • Buddhacharit

    Answer: Asha Ghosh

Similar Questions :

1. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

2. Desert Village

Answer: Oliver Goldsmith

3. Bicramanchadev

Answer: Bilhon

4. The Clown

Answer: Heinrich Boll

5. Animal Farm

Answer: George Orwell

6. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

7. For whom the Bell Tolls

Answer: Ernest Hemingway

Read more from - Books and Authors