download Mastguru Android App

Article Detail

  • Captive Lady

    Answer: Michel Madhusudan Dutta

Similar Questions :

1. The Merchant of venice

Answer: William shakespeare

2. Waste Land

Answer: T.S.Eliot

3. Anna Karenina

Answer: Leo Tolstoy

4. The Post Office

Answer: R.N.Tagore

5. Bicramanchadev

Answer: Bilhon

6. Mother India

Answer: Katharin Mayo

7. The Harry Potter Series

Answer: J. K. Rowling

Read more from - Books and Authors