download Mastguru Android App

Article Detail

  • Causes of the Indian Mutiny

    Answer: Sir Syyed Ahmed Khan

Similar Questions :

1. Murder in Cathedral

Answer: Elliot

2. Captive Lady

Answer: Michel Madhusudan Dutta

3. A Minister and his Responsibilities

Answer: Morarji Bhai Desai

4. The God of Small Things

Answer: Arundhuti Roy

5. Pakhtoon

Answer: Khan Abdul Ghaffar Khan

6. Padma Nadir Majhi

Answer: Manik Bandopadhyay

7. Glimpses of World History

Answer: Jawaharlal Nehru

Read more from - Books and Authors