download Mastguru Android App

Article Detail

  • Charitraheen

    Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

Similar Questions :

1. Sitaram

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

2. The Moon and Six pense

Answer: Somerset Maughan

3. Ganadebota

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

4. My Indian Years

Answer: Lord Hardinge II

5. Confessions

Answer: Jean Jacques Rousseau

6. Hamlet

Answer: Shakespeare

7. Mother India

Answer: Katharin Mayo

Read more from - Books and Authors