download Mastguru Android App

Article Detail

  • Chidambara

    Answer: S. N. Panth

Similar Questions :

1. Midnight Children

Answer: Salman Rushdi

2. Count of Monte Cristo

Answer: Alexander Dumas

3. Pather Panchali

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhaye

4. Coolie

Answer: Mulkraj Anand

5. Jungle Book

Answer: R. Kippling

6. Blind Beauty

Answer: Boris Pasternak

7. Akbar-Nama

Answer: Abul Fazal

Read more from - Books and Authors