download Mastguru Android App

Article Detail

  • Circle of the Region

    Answer: Amitabha Ghosh

Similar Questions :

1. Last Days of Pompeii

Answer: Bulwar Lytton

2. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

3. The Other Side of Midnight

Answer: Sindye Sheldon

4. The Class

Answer: Erich Byron

5. The Masters

Answer: C.P.Shaw

6. Arthashastra

Answer: Kautilya

7. I Van Ho

Answer: Walter Scot

Read more from - Books and Authors