download Mastguru Android App

Article Detail

  • Commedy Errors

    Answer: Shekhspear

Similar Questions :

1. Arogyaniketan

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

2. Volga Se Ganga

Answer: Rahul Sankritayan

3. Nineteen Eighty-four

Answer: George Orwell

4. Origin of species

Answer: Charles Darwin

5. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

6. Mahabhashya

Answer: Patanjali

7. Ganadevata

Answer: Tara Shankar Bandopadhyaya

Read more from - Books and Authors