download Mastguru Android App

Article Detail

  • Coolie

    Answer: Mulkraj Anand

Similar Questions :

1. Ferary Queen

Answer: Edmond Spensar

2. Harsha Charit

Answer: Bana Bhatt

3. Ben Hur

Answer: Lewis Wallace

4. Canterbury Tales

Answer: Chaucer

5. Othello

Answer: Shakespeare

6. Arogyaniketan

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

7. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

Read more from - Books and Authors