download Mastguru Android App

Article Detail

  • Crisis of India

    Answer: Ronal Segal

Similar Questions :

1. Last Days of Pompeii

Answer: Bulwar Lytton

2. Ben Hur

Answer: Lewis Wallace

3. Hamlet

Answer: Shakespeare

4. What Congress and Gandhi have done to the untouchables

Answer: B. R. Ambedkar

5. Ancient Mariner

Answer: Coleridge

6. The Merchant of venice

Answer: William shakespeare

7. The Rediscovery of India

Answer: Meghnad Desai

Read more from - Books and Authors