download Mastguru Android App

Article Detail

  • Das Capital

    Answer: Karl Marks

Similar Questions :

1. Around the World in eighty days

Answer: Jules Verne

2. A Voice of Freedom

Answer: Nayantara Shehgal

3. Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

4. Ancient Mariner

Answer: Coleridge

5. Alice in Wonderland

Answer: Lewis Carrol

6. Ulysses

Answer: James Joyce

7. Ganadevata

Answer: Tara Shankar Bandopadhyaya

Read more from - Books and Authors