download Mastguru Android App

Article Detail

  • Death of President

    Answer: W. Marchent

Similar Questions :

1. Antony and Cleopatra

Answer: Shakespeare

2. The Judgement

Answer: Kuldip Nayar

3. Indian Epigraphy

Answer: D. C. Sircar

4. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

5. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

6. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

7. Shakuntala

Answer: Kalidas

Read more from - Books and Authors