download Mastguru Android App

Article Detail

  • Decamaren

    Answer: Bocachio

Similar Questions :

1. Bengali Zamindar

Answer: Nilmoni Mukherjee

2. Tahakak - E - Hind

Answer: Albiruni

3. Comedy of Errors

Answer: William Shakespeare

4. Paradise Lost

Answer: John Milton

5. The Indian War of Independence

Answer: V. D. Savarkar

6. Three Musketeers

Answer: Alexander Dumas

7. Jungle Book

Answer: R. Kippling

Read more from - Books and Authors