download Mastguru Android App

Article Detail

  • Desert Village

    Answer: Oliver Goldsmith

Similar Questions :

1. Kubla Khan

Answer: Coleridge

2. My Country My Life

Answer: Lal Krishna Advani

3. Neel Darpan

Answer: Dinbandhu Mitra

4. Pride and Prejudice

Answer: Jane Austen

5. Ancient Mariner

Answer: Coleridge

6. Dr.Jekyll and Mr.Hyde

Answer: Stevenson

7. Padma Nadir Majhi

Answer: Manik Bandopadhyay

Read more from - Books and Authors