download Mastguru Android App

Article Detail

  • Devdas

    Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

Similar Questions :

1. Indian Village

Answer: S. C. Dube

2. Essays of Gita

Answer: Sir Aurobindo Ghosh

3. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

4. A Tale of Two Cities

Answer: Charls Dikens

5. Plague

Answer: Albert Camus

6. Richard Nixon

Answer: Leaders

7. Gathering Storm

Answer: Winston Churchill

Read more from - Books and Authors