download Mastguru Android App

Article Detail

  • Devi Chaudharani

    Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Similar Questions :

1. Kadambari

Answer: Bana Bhatt

2. Oliver Twist

Answer: Charles Dickens

3. Jhara Palak

Answer: Jibanananda Das

4. Pickwick Papers

Answer: Charles Dickens

5. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

6. Arabian Nights

Answer: Sir Richard Burton

7. Chidambara

Answer: S. N. Panth

Read more from - Books and Authors