download Mastguru Android App

Article Detail

  • Divine Comedy

    Answer: Dante

Similar Questions :

1. The Post Office

Answer: R.N.Tagore

2. Jinnah- India, Partition, Independence

Answer: Jaswant Singh

3. Anna Karenina

Answer: Leo Tolstoy

4. Ramayana

Answer: Valmiki

5. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

6. Palli Samaj

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

7. The Satanic Verse

Answer: Salman Rushdi

Read more from - Books and Authors