download Mastguru Android App

Article Detail

  • End and Means

    Answer: Huxlay

Similar Questions :

1. Nineteen Eighty-four

Answer: George Orwell

2. Communist Manifesto

Answer: Karl Marx

3. Das Kapital

Answer: Karl Marx

4. The Miracle of Democracy: India's Amazing Journey

Answer: Mr. T. S. Krishnamurthy

5. The Lady of the Last Minstrel

Answer: Sir Walter Scott

6. The Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

7. Coolie

Answer: Mulkraj Anand

Read more from - Books and Authors