download Mastguru Android App

Article Detail

  • Faust

    Answer: Goethe

Similar Questions :

1. Ganadebota

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

2. In an Antique Land

Answer: Amitabh Ghosh

3. Palli Samaj

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

4. Bela Obela Kalbela

Answer: Jibanananda Das

5. Vision of the Past

Answer: Michel Madhusudan Dutta

6. Problems of the East

Answer: Lord Curzon

7. Talisman

Answer: Walter Scott

Read more from - Books and Authors