download Mastguru Android App

Article Detail

  • Ferary Queen

    Answer: Edmond Spensar

Similar Questions :

1. Adventures of Sherlock Holmes

Answer: Arthur Conan Doyle

2. Last Days of Pompeii

Answer: Bulwar Lytton

3. Ignited Minds - Unleashing the power within India

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

4. Mahatma Gandhi

Answer: Romain Rolland

5. A Dangerous place

Answer: D.P. Moynihan

6. Communist Manifesto

Answer: Karl Marx

7. Hamlet

Answer: Shakespeare

Read more from - Books and Authors