download Mastguru Android App

Article Detail

  • First men to fly an aeroplane ?

    Answer: Wright Brothers

Similar Questions :

1. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

2. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

3. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

4. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

5. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

6. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

7. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

Read more from - First in World