download Mastguru Android App

Article Detail

  • First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

    Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

Similar Questions :

1. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

2. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

3. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

4. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

5. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

6. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

7. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

Read more from - First in World