download Mastguru Android App

Article Detail

  • Freedom at Midnight

    Answer: Lapierre & Collins

Similar Questions :

1. Decline and Fall of the Roman

Answer: Edward Gibbon Empire

2. Pickwick Papers

Answer: Charles Dickens

3. Oliver Twist

Answer: Charles Dickens

4. Captive Lady

Answer: Michel Madhusudan Dutta

5. The Indian Struggle

Answer: Subash Chandra Bose

6. India 2020 - A Vision for the New Millennium

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

7. Mitakshara

Answer: Vijnaneswara

Read more from - Books and Authors