download Mastguru Android App

Article Detail

  • Friend Not Master

    Answer: Ayub Khan

Similar Questions :

1. Development as Freedom

Answer: Amartya Sen

2. Rashmirathi

Answer: Ramdhari Singh Dinkar

3. The Miracle of Democracy: India's Amazing Journey

Answer: Mr. T. S. Krishnamurthy

4. Sitaram

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

5. Precepts of Jesus

Answer: Ram Mohan Roy

6. The Godfather

Answer: Mario Puzo

7. Kubla Khan

Answer: Coleridge

Read more from - Books and Authors