download Mastguru Android App

Article Detail

  • Longest rail tunnel in the world ?

    Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

Similar Questions :

1. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

4. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

5. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest