download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first country to launch satellite into space ?

    Answer: Russia

Similar Questions :

1. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

2. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

3. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

4. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

5. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

6. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

7. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

Read more from - First in World