download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

    Answer: Kamaljeet Sandhu

Similar Questions :

1. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

2. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

3. Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

Answer: Fa-hien

4. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

5. What is the name of first British to visit India ?

Answer: Hawkins

6. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

7. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

Read more from - First in India