download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first woman of India to get Jnanpith Award ?

    Answer: Ashapurna Devi

Similar Questions :

1. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

2. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

3. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

4. Name of the first Indian woman to get noble prize ?

Answer: Mother Teresa in 1979

5. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

6. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

7. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

Read more from - First in India