download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first woman of India to won Miss World Title ?

    Answer: Reita Faria

Similar Questions :

1. Name of the First Indian Submarine ?

Answer: I.N.S. Cauveri

2. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

3. Name of the first election commissioner of India ?

Answer: Sukumar Sen.

4. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

5. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

6. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

7. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

Read more from - First in India