download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

    Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

Similar Questions :

1. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

2. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

3. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

4. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

5. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

6. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

7. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

Read more from - First in World