download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of India's first woman IPS officer ?

    Answer: Kiran Bedi

Similar Questions :

1. Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

Answer: Sushmita Sen

2. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

3. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

4. First Indian recipient of Oscar Award ?

Answer: Bhanu Athaiya

5. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

6. Name of first Indian to win Nobel Prize ?

Answer:

Rabindranath Tagore

7. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

Read more from - First in India