download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first country to issue paper currency ?

    Answer: China

Similar Questions :

1. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

2. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

3. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

4. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

5. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

6. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

7. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

Read more from - First in World