download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first man to go into the space ?

    Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Similar Questions :

1. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

2. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

3. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

4. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

5. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

6. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

7. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

Read more from - First in World