download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

    Answer: Sushmita Sen

Similar Questions :

1. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

2. Name of first Indian Pilot ?

Answer: J.R.D. Tata in 1929

3. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

4. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

5. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

6. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

7. Name of the First Indian Submarine ?

Answer: I.N.S. Cauveri

Read more from - First in India