download Mastguru Android App

Article Detail

  • Where is largest Archipelago ?

    Answer: Indonesia

Similar Questions :

1. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

2. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

3. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

4. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

7. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

Read more from - Longest and Largest