download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which country won first World Cup Football ?

    Answer: Uruguay in 1930

Similar Questions :

1. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

2. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

3. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

4. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

5. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

6. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

7. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

Read more from - First in World