download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is biggest planet ?

    Answer: Jupiter

Similar Questions :

1. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

2. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

3. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

4. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

5. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

6. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

7. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

Read more from - Longest and Largest