download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Highest Award in India ?

    Answer: Bharat Ratna

Similar Questions :

1. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

2. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

3. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

4. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

5. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

6. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest