download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest continent ?

    Answer: Asia

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

3. Which is longest river of India

Answer: Ganges

4. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

5. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

6. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

7. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

Read more from - Longest and Largest