download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest Creature in world ?

    Answer: Blue Whale

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

3. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

4. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

5. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

6. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

7. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

Read more from - Longest and Largest